Klassieke taco gevuld met verse groenten, kaas en tacosaus

Deze taco’s met verse guacamole zijn lekker, gezond en snel te bereiden.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Bak het gehakt in olie en voeg de Taco Seasoning Mix met het water toe.
  3. Roer goed door en laat het gehaktmengsel 5-8 minuten zonder deksel sudderen.
  4. Verwarm de Taco Shells 15 minuten in de oven.
  5. Meng voor de guacamole de avocado’s met de Guacamole Seasoning Mix en eventueel room.
  6. Vul de tacoschelpen met het gehakt, mais, geraspte kaas, tomaten en de salade.
  7. Serveer de taco’s met de guacamole en Taco Sauce.

Serveeridee
Serveer de ingrediënten voor de tacovulling in aparte bakjes en laat iedereen aan tafel zijn favoriete taco samenstellen.

Een taco is een gefrituurde of gedroogde tortilla – een Mexicaans pannenkoekje – gemaakt van geel maïsmeel. Traditioneel wordt de taco gevuld met vlees, bonen en sla en geserveerd met een saus. Het fijne van een taco is dat je eindeloos kunt variëren met de ingrediënten voor de vulling.

Voor 4 personen – 15 minuten

Taco’s
1 zakje Santa Maria Taco Seasoning Mix
1 doos Santa Maria Taco Shells
1 pot Santa Maria Taco Sauce Mild
400g gehakt
1 eetlepel boter of olie
1,5 dl water
1 blik mais
80g geraspte kaas
3 stuks tomaten, in blokjes
1 krop ijsbergsla, gesneden

Guacamole
2 stuks avocado’s, fijngesneden

1 zakje Santa Maria Guacamole Dip Mix
Zure room, naar wens